Catalunya Diari

El Rèquiem Alemany de J. Brahms arriba a l’Auditori Municipal Enric Granados

El Rèquiem Alemany de J. Brahms arriba a l’Auditori Municipal Enric Granados| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 El concert, dirigit per Xavier Puig, comptarà també amb la presència del soprano, Ulrike Haller , el baríton, Pau Bordas, la Coral La Mixta d’Igualada i els Cors de Cambra de l’Auditori Municipal i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També hi participarà l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV).
 
Aquest concert forma part de la Gira de Concerts Participatius de Setmana Santa que enguany, amb la interpretació d’Un Rèquiem alemany de Johannes Brahms, se celebrarà en 7 ciutats diferents de Catalunya culminant en un concert multitudinari al Palau de la Música Catalana el 24 d’abril, amb la participació dels 220 cantaires de les 6 corals participants en la gira: El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida; el Cor de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; el Cor de Cambra de Granollers; el Cor Ciutat de Mataró; el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i la Coral La Mixta d’Igualada,
 
L’entrada general costa 25 euros, mentre que la reduïda, 20 euros. Ambdues es poden adquirir a les taquilles de l’Auditori Municipal. També es poden adquirir el mateix diumenge dues hores abans del concert.


Comentaris

envia el comentari