Catalunya Diari

El Teatre de la Llotja, l’únic escenari de Catalunya on es podrà veure ‘Danzad malditos’

La representació tindrà lloc el proper dia 11 de febrer a Lleida

Un moment de la representació de la dansa-teatre Danzad malditos | LleidaDiari.cat

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà el proper dia 11 de febrer, a les 20.30 hores, l'espectacle de dansa-teatre Danzad Malditos, guardonat als Premis Max 2016 com a Millor Espectacle Revelació, l'única representació d'aquesta funció que es durà a terme a Catalunya. L'obra, basada en la pel·lícula de Sydney Pollack (Danzad, danzad, malditos) arriba a Lleida amb l'aval de l'èxit assolit a Madrid, on va exhaurir les entrades a totes les representacions el passat mes de desembre. 

L'actor i director Alberto Velasco dirigeix aquesta exitosa obra versionada per Félix Estaire, que compta amb la veu en off de Carlos Hipólito i les interpretacions de Guillermo Barrientos, Carmen del Conte, Karmen Garay, José Luis Ferrer, Alberto Frías, Rubén Frías, Ignacio Mateos, Nuria López, Sara Párbole, Txabi Pérez, Rulo Pardo, David Sánchez Calvo, Sam Slade, Ana Telenti i Verónica Ronda.
 
Danzad malditos, de la companyia madrilenya Malditos producciones, està considerat per la crítica com un muntatge «valent i arriscat que ha revolucionat l'escena». És una obra de dansa-teatre «molt viva» en què els actors viuen «una competició real en directe» sense que es tracti d'una improvisació. És un espectacle tancat en el que comencen a concursar deu i es van eliminant fins que guanya una parella, cada dia guanya una o una altra.

La història gira al voltant d'una època de col·lapse econòmic i terrible misèria. Un grup de persones de tota edat i condició es presenta a una marató de ball amb la promesa que la parella que més temps resisteixi guanyarà un premi en metàl·lic. Al llarg de la competició, els onze participants hauran de superar proves d'atzar, lleialtat, resistència i posar a prova els seus límits físics i mentals, davant l'atenta mirada del públic, la presència d'un mestre de cerimònies i una misteriosa cantant.

Les entrades, que tenen un preu d'entre 17 i 21 euros, es poden adquirir a www.teatredelallotja.cat, a la taquilla del Teatre i a l'Oficina de Turisme de Lleida, ubicada al carrer Major, 31 bis.


Comentaris

envia el comentari