Catalunya Diari

Elaboren un lot de productes de proximitat de Ponent com a regal per aquest Nadal

La cistella es podrà reservar per només 39 € fins al 22 de desembre i es rebrà directament al domicili

Imatge de la capsa de RedFlavors amb aliments de proximitat de Ponent
‘Gastrosarao’ confinat nadalenc de Red Flavors amb 7 productes lleidatans | LleidaDiari.cat

Amb l'objectiu de lluitar contra la pandèmia de la Covid-19 amb alegria i bons aliments, l'agència de comunicació especialitzada en gastronomia, Red Flavors, ha organitzat la #Conficistella, la segona part del #Confisarao que ja va celebrar el passat mes de maig.

En aquesta ocasió, l'esdeveniment permetrà gaudir de forma virtual i des de casa d'una cistella amb set productes de proximitat elaborats a les comarques de Ponent en format d'aperitiu nadalenc. A diferència del #Confisarao, la #Conficistella es podrà degustar qualsevol dia i anirà acompanyada d'un maridatge gastromusical, que estarà dins de la cistella. Per reservar-la, es podrà fer fins al 22 de desembre per només 39 euros a [email protected] o bé al telèfon 686 801 487 i l'entrega serà a través d'un enviament setmanal.

Els productes de proximitat inclosos a la #Conficistella

Els productes de proximitat inclosos a la #Conficistella són: el torró de praliné de Torrons i Mel Alemany, els daus de formatge de cabra de Formatges Camps, el Pomarell Brut Nature de Riera Badias, les patates xips artesanes de Sastret's, la cervesa de cirera de Prunus, les olives arbequines de la Cooperativa de la Granadella i la llonganissa de pagès de Carner.

'#Conficistella' de Red Flavors amb 7 productes.

Enviament de la cistella fins el 22 de desembre.
Preu: 39 € (transport inclòs).
Comandes per whatsapp al T. 686 801 487 o per correu electrònic a [email protected]
Pagament en efectiu, Bizum o transferència bancària Els 'gastrosaraos'

L'objectiu de promocionar el producte de proximitat

Els 'gastrosaraos', organitzats periòdicament per l'agència Red Flavors, tenen com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant dins de les Terres de Lleida.


Comentaris

envia el comentari