Catalunya Diari

Elena Gadel actua aquest divendres a l'Espai Orfeó

Elena Gadel actua aquest divendres a l'Espai Orfeó| Redacció - Fotografia: Elena Gadel

La cantant Elena Gadel presentarà aquest divendres el seu darrer disc, 'Delicada', a Ponent. El concert que oferirà a l’Espai Orfeó a partir de les 22.30 hores suposarà la seva primera actuació a Lleida.

Aquest treball és el seu segon en solitari. Acompanyada de contrabaix, guitarra acústica, guitarra clàssica i percussió, mostrarà un treball sincer i propi on regnen la senzillesa, l’elegància i la calidesa d’un sentir sense filtres. Al final de l’actuació s’acostarà al públic i firmarà discs.

Abans, però, a les 20.00 hores, tindrà lloc una trobada amb cantaires del Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà durant la qual els explicarà la seva experiència i trajectòria professional, que va començar en una coral. Després que Operación Triunfo la catapultés, del seu pas pels musicals ‘Mar i Cel’, de Dagoll Dagom, i ‘Grease’ i d’haver estat jurat de la primera edició del concurs 'Oh happy day', arriba el seu segon treball discogràfic personal. ‘Delicada’ deu el seu títol, sobretot, a la manera de dibuixar les melodies.

Elena Gadel s'ha servit de les seves pròpies vivències per mostrar-nos la seva nuesa emocional. Un repetori sincer, propi, amb senzillesa, elegància i calidesa.. que ara ha trobat una nova via per mostrar el seu saber fer musical amb un repertori personal.

El concert de d’aquest divendres, a més, clourà el cicle OFF-ORFEÓ, amb el qual s’ha combinat la música amb un servei de gastrobar a càrrec del Bar Gilda, al vestíbul de l’Espai Orfeó, esdevenint, un espai de relació en un ambient agradable. Un cicle que ha inclòs les actuacions dels grups lleidatans La Ruta de les Estrelles (músiques del món) i Mister Jones (rock), The4Men’s (quartet vocal a cappela) i els cantautors ponentins Jordi Gasion i Meritxell Gené, a més d’Elena Gadel.


Comentaris

envia el comentari