Catalunya Diari

Els Castellers de Lleida estrenen temporada amb la celebració del seu 19è aniversari

Els Castellers de Lleida estrenen temporada amb la celebració del seu 19è aniversari| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida



L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit a la que ha estat la primera actuació amb el nou president dels Castellers, Josep Pujol, i el nou cap de colla, Dani Rovira, que substitueixen Òscar Pàmpols i Samuel de la Fuente, respectivament. El paer en cap ha desitjat als Castellers de Lleida una temporada plena d’èxits, que faci gaudir els membres de la colla i els lleidatans. Segons el cap de colla, enguany s’intentarà recuperar de forma habitual els castells de 8.

També han pres part en l’actuació d’aquest dissabte els Castellers de Caldes (que hi ha actuat per primera vegada) i els Moixiganguers d’Igualada.

La festa d’aniversari continuarà aquesta nit al Centre Històric. Els Castellers han organitzat la Farra Bordeus, amb les actuacions musicals de Lo Pardal Roquer i els Pastorets Rock a la plaça de Sant Llorenç. A més, demà també prenen part en la 6a Marxa Popular del Segrià.


Comentaris

envia el comentari