Catalunya Diari

Els Castellers de Lleida 'roden' amb nous autocars personalitzats

Els Castellers de Lleida 'roden' amb nous autocars personalitzats| Redacció - Fotografia: @CdLleida / Ajuntament de Lleida

 

Els Castellers de Lleida rodaran a partir d’ara amb nous autocars personalitzats. Des de ja, es desplaçaran a les cites castelleres amb dos vehicles que llueixen les imatges dels millors castells que els de la camisa bordeus han signat fins ara. 

A més, incorporen els logotips de l’Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida, que hi han col·laborat. El paer en cap, Àngel Ros, ha destacat que les imatges i els motius que han triat reflecteixen la força dels castellers i que, sent una gran colla com són, havien de portar un autocar amb el seu símbol, que els identifiques com a colla i també a la ciutat. Ros ha reconegut la vida associativa que fomenten els Castellers lleidatans i els ha desitjat molts anys recorrent el país i anant arreu, passejant el nom de Lleida i fent castells.
 
Els tinents d’alcalde Montse Parra i Fèlix Larrosa han acompanyat l’alcalde i els castellers en l’estrena dels nous vehicles amb el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla. El president dels Castellers i el cap de colla, Josep Pujol i Daniel Rovira, respectivament, han agraït als membres de la colla la temporada feta, animant-los a seguir treballant en la construcció de nous castells i nous reptes, i a les institucions per aquesta nova imatge que lluiran en els desplaçaments.
 
Els Castellers i les institucions han agraït també la col·laboració d’Autocars Pons en aquesta iniciativa. El disseny és de Cr3ativa i la retolació de Signum rètols.
 
La presentació dels nous autocars, que s’ha fet al pati de les Comèdies, s’ha emmarcat en la festa de cloenda de la 20a temporada castellera dels de bordeus.


Comentaris

envia el comentari