Catalunya Diari

Els Castellers de Lleida signen els primers castells de 8 de la temporada a les Festes de la Tardor

Els Castellers de Lleida signen els primers castells de 8 de la temporada a les Festes de la Tardor| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els Castellers de Lleida han signat aquest diumenge els primers castells de 8 de la temporada en les Festes de la Tardor. Els de bordeus han carregat un 3 de 8 i una torre de 8 amb folre en l’actuació d’aquest diumenge a la plaça de la Paeria. 

Els Capgrossos de Mataró i la Colla Joves dels Xiquets de Valls han estat les colles convidades. Els mataronins han fet un 4 de 9 amb folre i un 3 de 9 amb folre i els vallencs un 5 de 8 i un 3 de 9 amb folre. La diada no ha ofert més castells ja que la pluja ha obligat a suspender l'actuació quan faltava un castell a cada colla.
 
El paer en cap, Àngel Ros, ha felicitat la colla lleidatana per la millor actuació de la temporada i per l’esperit de superació i la constància que mostren en les actuacions. L’alcalde ha agraït la presència de les colles convidades, els Capgrossos de Mataró i la Colla Joves dels Xiquets de Valls que l’any passat ja van oferir una gran diada. Ros ha encoratjat als de bordeus a seguir construint per arribar ben amunt. Els Castellers de Lleida estan treballant per consolidar els castells de 8 i han donat un pas endavant en la diada castellera a la plaça de la Paeria, on sempre desitgen portar les millors construccions.


Comentaris

envia el comentari