Catalunya Diari

Els Castellers, protagonistes de la placa de cava de l'Aplec del Caragol de Lleida

Els Castellers, protagonistes de la placa de cava de l'Aplec del Caragol de Lleida| Redacció - Fotografia: Missatgesç

 

Els Castellers de Lleida seran enguany els protagonistes de la placa oficial de cava del XXXVII Aplec del Caragol de la ciutat. Els de bordeus han estat escollits per la seva rellevància com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat, distinció atorgada el 2010 per la UNESCO, i també per la projecció que fan de Lleida des de fa 26 anys.

Així, se sumen a la llista de diferents monuments, llocs o icones de Lleida que el Cava Rabetllat i Vidal, patrocinador de l'Aplec, inclou en les seves ampolles que a més de distribuir-se a Lleida a través de Cafès Batalla, s'exporten arreu del món promocionant d'aquesta manera la capital del Segrià. Així doncs, el Celler Ca N'Estella que embotella el cava amb la placa oficial de l'Aplec, el distribueix a països com França, Bèlgica, Holanda, Anglaterra, Alemanya, Japó, Malàisia, els Estats Units, el Canadà, Mèxic, Veneçuela o Brasil.
 
La desfilada de penons, el Palau de la Paeria, el Balcó del Serraller, l'Arc del Pont, l'Estació de Ferrocarril, la Llotja, la Seu Vella, el Mercat del Pla i ara, els Castellers de Lleida formaran part de la promoció de l'Aplec i la ciutat no només durant la festa, sinó també amb el Caragol Tour que visita diferents ciutats de l'estat.


Comentaris

envia el comentari