Catalunya Diari

Els espais urbans es converteixen en escenaris de la 9a Festa de la Música

Els espais urbans es converteixen en escenaris de la 9a Festa de la Música| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els carrers i  places de Lleida aplegaran aquest dissabte, dia 20 de juny, 400 músics de totes les edats provinents de les diferents escoles de música, que oferiran una àmplia varietat d’espectacles itinerants i fixos en diversos escenaris de la ciutat. El dia de la Festa de la Música és una festa creada a l’any 1881 pel ministre de cultura francès Jack Lang i que se celebra en molts altres països arreu del món.

La tinent d’alcalde Montse Parra ha presidit la presentació d’aquesta iniciativa acompanyada de diversos representants de les escoles participants. La regidora ha subratllat el caràcter amateur d’aquesta activitat gratuïta i que és una excel·lent oportunitat per compartir escenaris i l’afició musical.
 
La Festa de la Música, que enguany arriba a la 9a edició compta amb la participació i complicitat de vuit escoles de música de la ciutat: Escola d’Acordió de Lleida, Escola de música Arts Musicals, Escola de música Centre Dalcroze, Escola de música L’intèrpret, Escola de música de l’Orfeó Lleidatà, Escola de música Pons Roselló, Músics Taller de música, El Mercat Bucs d’assaig i l’orquestra Ilerband.
 
La cita permetrà gaudir de diverses actuacions musicals de combos, orquestres, grups de música de cambra, grups de corda, grups de vent, percussionistes i dixieland. Durant tot el dia, des de les 10.30 hores fins a les 20.30 hores les actuacions tindran lloc en diferents escenaris de la ciutat com Plaça Paeria, Plaça Ricard Viñes, Plaça Sant Joan i un Itinerant pel Carrer Major (del Pati de les Comèdies a la plaça Paeria).


Comentaris

envia el comentari