Catalunya Diari

Els festivals Ponent Roots i Paupaterres uneixen esforços

Els festivals Ponent Roots i Paupaterres uneixen esforços| Redacció - Fotografia: 'Ponent territori de festivals'

 

Sota el lema 'Ponent territori de festivals' els organitzadors de Ponent Roots (Lleida) i Paupaterres (Tàrrega) han unit esforços per col·laborar estratègicament en la promoció i programació dels seus festivals. 

Establint sinèrgies entre aquestes dues trobades musicals, que durant l'any porten a la província de Lleida músiques i bandes més enllà dels circuits habituals, demostren la bona predisposició que hi ha entre aquestes manifestacions, així com la seva reivindicació de Ponent com a territori de festivals musicals en viu.
 
Ponent Roots exerciran d'amfitrions a la capital del Segrià fent d'ambaixadors del Paupaterres de Tàrrega i donant a conèixer i difonent el festival. Per la seva part l'Associació Paupaterres ha incorporat a la seva programació formacions vinculades a l'Associació Ponent Roots, així com la participació activa dels seus dos organitzadors com a selectors (DJs) la nit del divendres 17 de juliol per a fer ballar al públic assistent.
 
El Festival Paupaterres arriba a la seva 18a edició aquest proper mes de juliol, concretament el dies 17 i 18, al recinte del Càmping Municipal de la capital de l'Urgell. El Festival Ponent Roots, de Músiques Negres de Lleida arribarà a la capital del Segrià al proper mes de novembre de 2015.
 
Paupaterres, un festival de referència
Paupaterres és el festival d'estiu de gran format més important de la província de Lleida que converteix Tàrrega en l'epicentre musical de les Terres de Lleida. Sons d'arrel tradicional i nous corrents de fusió hi tornaran a confluir aquest estiu, amb la celebració de la 18a edició del festival, un dels esdeveniments referents en la política cultural de la capital de l'Urgell. Ritmes d'arreu vertebren aquest singular altaveu musical que acosta les noves apostes musicals al gran públic sota un atractiu embolcall festiu.
 
El Festival Paupaterres ha esdevingut l'aparador musical estiuenc de la província de Lleida, ja que 7.000 persones hi passen al llarg dels dos dies. L'Associació Paupaterres, associació sense ànim de lucre, manté la gratuïtat del festival en la seva major part, complint així un dels seus principals objectius, que és esdevenir un punt de trobada en les nits estiuenques de famílies, joves, melòmans i amics, que convergeixen al Càmping Municipal per descobrir, escoltar i viure les propostes musicals, gastronòmiques i artesanes, que any rere any, s'apleguen en aquest indret al mes de juliol.
 
Aquesta cita cultural que fa del mestissatge musical la seva bandera està organitzada per l'Associació Paupaterres i l'Ajuntament de Tàrrega, i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari