Catalunya Diari

Els infants lleidatans ja poden escriure les seves cartes als Reis Mags per internet i per Whatsapp

Els infants lleidatans ja poden escriure les seves cartes als Reis Mags per internet i per Whatsapp| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els infants de la ciutat ja poden escriure les seves cartes telemàtiques a Ses Majestats els Reis d’Orient. L’Ajuntament de Lleida ha organitzat una nova edició del concurs de cartes telemàtiques, al qual, fins al 5 de gener, poden accedir els ciutadans i les ciutadanes, de totes les edats, des de l’ordinador de casa, el de l’escola, els ordinadors que trobaran al Cucalòcum o el de qualsevol dels Telecentres de la ciutat. A més, poden enviar els seus desitjos de Nadal a través de qualsevol smartphone o tableta.

Les cartes telemàtiques als Reis Mags es podran escriure aquest any també per mitjà de l’aplicació WhatsApp per a smartphone. El número habilitat per fer-ho és el 609 30 20 30. Per fer-ho tan sols cal agendar aquest número al WhatsApp de cada mòbil i enviar els desitjos i comentaris a ses Majestats per mitjà d'un missatge. Per a facilitar l'accés a aquesta tecnologia, l’Ajuntament de Lleida ha disposat un QR a el web de les cartes telemàtiques mitjançant el qual s'afegeix automàticament el número de ses Majestats en l'agenda del nostre smartphone, facilitant la tramesa del missatge.
 
En la inaugració del Cucalòcum d'aquest dilluns, dia 26 de desembre, el Banyetes, també escriurà la seva carta als Reis Mags i els enviarà un missatge per WhatssApp. Aquests missatges també s’incorporaran al concurs de les Cartes Telemàtiques que premia les cartes o missatges més originals o emotius.
 
Els premis als que es pot optar en aquest concurs són 3 llibretes d’estalvi d’Ibercaja, amb 200 euros cadascuna, i 10 vals de material informàtic valorat en 60 euros, patrocinat per l’empresa SEMIC ubicada al Parc Científic de Lleida. El jurat del concurs està format per membres de la delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
 
L’Ajuntament de Lleida va endegar aquest concurs l’any 1993. Des de llavors, el Servei Telemàtic Municipal rep una mitjana de 3.000 cartes anuals. Els centres educatius participen cada any i utilitzen aquesta eina municipal per introduir els infants en l’ús de les tecnologies aplicades, en aquest cas, a les festes tradicionals.


Comentaris

envia el comentari