Catalunya Diari

Els Mercats de Nadal de Lleida comencen la campanya

Els Mercats de Nadal de Lleida comencen la campanya| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

El tradicional Mercat de Santa Llúcia de Nadal ha iniciat aquest dissabte la seva activitat amb diverses parades on s’hi poden trobar figuretes de pessebre, llums i complements nadalencs, arbres de nadal i altres ornaments fets amb vesc i altres productes naturals.

Igualment, aquest dissabte també ha obert el Mercat de Nadal del carrer de Pi i Maragall, al costat de l’Auditori Municipal Enric Granados, amb les habituals parades amb articles per regalar. Aquest mercat es pot visitar fins el 6 de gener.

Un altre dels clàssics del Nadal a Lleida és el Mercat dels Artesans, que obrirà el dijous 17 de desembre a la plaça de la Catedral i al carrer Vila de Foix. En aquest espai, instal·lat fins el 5 de gener, es poden adquirir productes d’artesania.

S’ha d’afegir el Parc de Nadal que els comerciants de la Zona Alta han instal·lat a la plaça de Ricard Viñes, com a atractiu comercial.

Per altra banda, el Mercat de l’Hort a Taula té una presència especial durant el Nadal. El que s’ubica a la plaça de Sant Joan mantindrà el primer diumenge de mes (aquest diumenge) i celebrarà una edició especial els dies 19 i 20 amb motiu d’aquestes festes. I tornarà al mes de gener seguint el seu calendari habitual. Pel que fa al de la Zona Alta, s’instal·larà a la plaça de Ricard Vinyes el diumenge vinent, dia 13, compartint espai amb el Parc de Nadal.


Comentaris

envia el comentari