Catalunya Diari

Els pessebristes obren l’exposició de diorames al Peu del Romeu

Els pessebristes obren l’exposició de diorames al Peu del Romeu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha obert al públic aquest divendres l’exposició de diorames a la Capella del Peu del Romeu, un conjunt d’escenes bíbliques, obra d’Emili Tordera i Martha Pérez, que es podrà visitar fins al dia 6 de gener, diada de Reis.

L’acte, al qual ha assistit la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha comptat amb la presència del bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez, què ha beneït la nova sala que acull el conjunt de diorames, on es representa la vida pública de Jesús.
 
El president de l’Agrupació, Àngel León, ha agraït als autors dels diorames el treball realitzat, que van completant cada any amb tres o quatre noves escenes, i també l’aportació de Magdalena Ibars, autora del pessebre de figures de terracota, que hi ha a l’entrada de la Capella del Peu del Romeu.
 
Per la seva part, Montse Parra ha reconegut la tasca dels pessebristes, capdavanters de les activitats de Nadal a Lleida, amb què marquen el ritme de la ciutat en aquestes dades. “Un compromís amb les tradicions, que és un compromís amb la ciutat”, ha afegit.


Comentaris

envia el comentari