Catalunya Diari

Els PilotRetrats de Josep Maria Maya, a la Fecoll

Els PilotRetrats de Josep Maria Maya, a la Fecoll| Redacció - Fotografia: Missatges

 

Josep Maria Maya tanca el cicle d’exposicions d’aquest any a la sala polivalent de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol amb una mostra que porta per títol 'PilotRetrats'. Maya (Fuentedecantos, 1955) presenta vint retrats de persones vinculades a l’activitat cultural de la ciutat i dos obres que capta amb el seu peculiar estil: la Seu Vella i Sant Llorenç.

El dissenyador arrelat a Lleida treballa amb el famós retolador de punta fina i tinta de gel Pilot i confessa que “cada retrat té unes dues hores de feina”. L’artista, a qui li agrada dir que és veí de la Mariola, explica com anècdota que quan va fer la primera exposició, ara fa uns 2 anys, va rebre una carta de la fàbrica de Pilot de Tòquio, en agraïment per la utilització del seu material, on li donaven diverses característiques tècniques del retolador.
 
L’exposició romandrà oberta de l’1 al 31 de desembre, a la sala Manolo Calpe de la FECOLL, al carrer Obradors, 2. L’entrada és lliure i l’horari és de dilluns a divendres, de 09.00 a 17.00 hores.


Comentaris
Joan Aguilar
Les meves felicitacions a Josep Maria Maya, per els retrats a la fecoll. Fa anys que no havia manera de localitzar. Ara sé que està bé.

envia el comentari