Catalunya Diari

L'empresa bivid consolida el seu patrocini amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol

Fomentaran la difusió de unes tarifes especials de telefonia per a penyistes amb preus molt competitius

Imatge del moment de la signatura de col·laboració entre bivid i la Fecoll
L'empresa Lleidatana bivid—Wifi Networks SL consolida el seu patrocini amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol | LleidaDiari.cat

L'empresa Lleidatana bivid—Wifi Networks SL, dedicada a la telefonia i xarxes de fibra o sense fils, consolida el seu patrocini amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol tot i que no s'ha pogut celebrar l'Aplec ni al maig ni a la tardor. 

Bivid va subscriure un conveni que permetia a l'empresa ser patrocinador oficial de l'Aplec aquest 2020, però al no poder fer les accions de promoció i ambientació previstes durant la festa, ha decidit igualment fer un patrocini per mantenir les diverses activitats de la Fecoll, que també mantindrà un any més, el 2021, es faci o no l'Aplec.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Bivid i Fecoll fomentaran la difusió d'unes tarifes especials de telefonia per a penyistes, amb preus molt competitius, i ajudaran a fer arribar les noves tecnologies a la zona de l'Horta, no oblidem que diverses colles són representants dels veïns de les partides de l'horta de Lleida. bivid té previst obrir en veu una botiga a l'Eix Comercial que es convertirà en un punt de venda de productes Aplec, entre ells les mateixes tarifes dels Packs Aplec.

Hyundai Lleida amplia el seu patrocini amb la Fecoll fins el 2023

Malgrat els mals temps actuals, el cert és que l'Aplec del Caragol està tenint uns dies de molt bones notícies, ja que han estat diversos els patrocinadors que han anunciat la seva decisió de seguir donant supor a aquesta festa lleidatana. De fet, tal com van informar la setmana passada des de la Fecoll, l'empresa Control Motor Serveis Automobilístics, concessionària de Hyundai a Lleida, ha mantingut, tot i la situació en què ens trobem immersos, el seu compromís de patrocini amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida, FECOLL. Fins i tot amplia aquest compromís amb la signatura d'una ampliació de conveni fins al 2023. Sens dubte, es tracta d'una bona notícia que garantitza el seguiment de l'estimat Aplec.


Comentaris

envia el comentari