Catalunya Diari

13 empreses es comprometen amb el territori i la cultura a FiraTàrrega

El Club Mecenes és la plataforma de mecenatge que, des de fa més de 15 anys, crea sinergies entre les empreses privades i FiraTàrrega

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El Club dels mecenes és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'aglutinar entorn de FiraTàrrega les empreses i entitats que tenen la voluntat explícita de contribuir al desenvolupament d'aquest esdeveniment. El Club també és un aparador per a aquelles empreses que comparteixen la sensibilitat pel mecenatge cultural i una fórmula d'implicació al territori que les acull. La Fira, per la seva banda, ofereix a les empreses a banda d'un paquet d'entrades dels espectacles de cada edició, una sèrie d'avantatges en l'àmbit del prestigi, de la imatge i de les relacions públiques.

Un total de 13 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2019:

  

FiraTàrrega dóna impuls al Club dels Mecenes, amb la intenció d'arribar a un ventall ampli d'empreses del territori i aprofundir en el propòsit amb el qual aquest Club va néixer l'any 2002: implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega per acostar empresa, ciutat i Fira.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari