Catalunya Diari

El VII Ensemble interpretarà 'El Septet de Beethoven' a l’Auditori de Lleida

Amb motiu del 250è aniversari del naixement d’aquest músic il·lustre

Imatge de l'Ensemble de l'OJC de Lleida
El VII Ensemble interpreta aquest dijous “El Septet de Beethoven” a l’Auditori | LleidaDiari.cat

Amb motiu del 250è aniversari del naixement de L. van Beethoven, l'OJC presenta aquest dijous, 3 de desembre, a les 20.00 hores, a l'Auditori Municipal Enric Granados, una de les seves obres cambrístiques més significatives, el conegudíssim Septet.

La seva interpretació anirà a càrrec del VII Ensemble, formació de cambra integrada per membres de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC. El concert, que s'emmarca en la programació de LaTemporada Lleida, començarà amb un arranjament per a aquesta formació de l'obra Kol Nidrei del compositor alemany Max Bruch. Una obra escrita a finals del segle XIX, originalment per a violoncel i orquestra, inspirada en la veu dels rapsodes i en els cants litúrgics de les sinagogues.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Septet en Mi bemoll Major Op. 20

A continuació, i com a plat fort, es podrà escoltar el Septet en Mi bemoll Major Op. 20. Compost l'any 1800, va ser una obra del primer període creatiu de Beethoven, coincidint en el temps amb la seva Primera Simfonia. És considerada una composició encara d'estil clàssic, però ja força evolucionada. Les entrades, 11 € la general, 9 € la reduïda i 7 € per als Amics de l'OJC, es poden comprar als webs de LaTemporada Lleida i de l'Auditori Municipal Enric Granados. No perdeu aquesta oportunitat de gaudir de la bona música i, malgrat la situació de pandèmia actual, seguir apostant pel sector cultural del país i, sobretot, de la ciutat de Lleida.


Comentaris

envia el comentari