Catalunya Diari

Entrades exhaurides pel concert de Sergio Dalma el 16 de novembre a Lleida

L’artista de Sabadell presentarà les cançons del seu disc «Via Dalma III»

Sergio Dalma
Sergio Dalma | Cedida

Les entrades pel concert que oferirà Sergio Dalma el divendres 16 de novembre a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja ja estan exhaurides. El cantant de Sabadell presentarà de nou a Lleida els temes del seu darrer àlbum, «Via Dalma III», una col·lecció de cançons clàssiques italianes, que ja va interpretar el passat 9 de març al mateix escenari. L’actuació de Sergio Dalma forma part dels espectacles programats per l’empresa lleidatana La Traca Events per la temporada de tardor. El pròxim concert serà el que interpreti la cantant Dàmaris Gelabert demà a les 18.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida, amb les entrades gairebé exhaurides. Gelabert presentarà el seu espectacle «Naturalment», el seu disc més familiar i pensat per gaudir en família.

«Naturalment» és un cant optimista a la vida natural. Són cançons que enalteixen la natura i els moments i regals que aquesta ens ofereix. Al disc, es barregen la música mediterrània, el country, el rock, la rumba i la bossa nova. Els quinze temes de «Naturalment» conviden a transmetre i reafirmar valors universals com escoltar la gent gran, el menjar sa, l'amor als animals, la lectura, l'amistat... L'àlbum també conté «Comença l'estiu», «Fruites i verdures» i «Sóc ric», cançons que Gelabert ja havia presentat anteriorment. Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta i autora i intèrpret de cançons infantils. Moltes d'elles s'utilitzen com a eina d'aprenentatge a les escoles catalanes. Així, el seu canal de Youtube acumula més de 70 milions de visites i 62.000 seguidors.

 

Els següents espectacles a la Llotja de Lleida

Els següents espectacles que ha programat La Traca Events al Teatre de la Llotja de Lleida són «History of the Rock» i «Espejos y Espejismos», el darrer treball de la banda Love of Lesbian. A «History of the Rock», que es veurà el 10 de novembre, s’ofereix un show amb els grans temes de la història del rock, des d’Elvis Presley fins a U2. El 26 de gener, Love of Lesbian oferirà un concert teatralitzat amb els seus temes més onírics recollits a l’espectacle «Espejos y Espejismos». La Traca Events programa a Lleida concerts i espectacles amb l’objectiu que la ciutat pugui esdevenir una parada en la gira nacional d’artistes consagrats.


Comentaris

envia el comentari