Catalunya Diari

Posen a la venda les entrades per ‘Lo Paper’, que es representarà al Gran Teatre de la Passió de Cervera

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana, el grup cerverí Natiu ha enregistrat un videoclip a la segona planta de l’edifici de l’antiga Farinera

Fotograma del videoclip 'Natiu'
Fotograma del videoclip 'Natiu' | Marc Castellà

Les entrades per l'espectacle 'Lo Paper', que es representarà el pròxim dissabte 30 de novembre a les 22.00 hores al Gran Teatre de la Passió de Cervera, estan a la venda a partir d'aquest divendres 22 de novembre. L'obra és un homenatge de la família artística cerverina a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

Així, a la representació s'explicaran els fets més significatius de la història de la capital de la Segarra. Per fer-ho, s'utilitzarà el teatre, el cabaret, els espectacles de varietés, la música en directe i una barreja de formats i escenes dramatitzades. Les entrades es podran adquirir al Museu de Cervera (c. Major 115) o dues hores abans de l'espectacle al Gran Teatre de la Passió. També es podran reservar al correu electronic [email protected], per un preu de 5 euros (menors de 18 anys, 3 €).

El grup musical cerverí Natiu ha recuperat la segona planta de l'antiga Farinera

En el marc de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, el grup musical cerverí Natiu ha recuperat la segona planta de l'antiga Farinera, un edifici que s'ha convertit en un emblema modernista de la ciutat, amb l'enregistrament del videoclip de la cançó 'Natiu'.

El tema, que porta el mateix nom que la formació, és un homenatge a l'essència de la comarca de la Segarra, caracteritzada pels seus camps de cereal i les terres de secà. Amb la gravació del videoclip, Natiu difon el valor patrimonial de l'antiga Farinera, un espai vinculat a la vida local dels cerverins pel seu component agrícola i com a símbol arquitectònic del cooperativisme de finals del segle XIX i principis del XX.

El vídeo de Natiu ha estat enregistrat i editat per Marc Castellà

El vídeo de Natiu ha estat enregistrat i editat per Marc Castellà. L'àudio ha estat gravat per Manel Pedrós i posteriorment editat i mesclat per Jordi Castellà i Manel Pedrós i masteritzat a l'estudi Muteed. (Mèxic). Per al grup Natiu, el vídeo és la presentació oficial del seu segon single i ja es pot escoltar al seu canal de Youtube, des d'avui mateix a partir de les 12.00 h.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari