Catalunya Diari

Entrades a la venda per als espectacles de tardor de LaTemporada de Lleida

L’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja programen entre setembre i gener 60 propostes artístiques

Imatge de Sílvia Munt
Imatge de Sílvia Munt | LaTemporada

LaTemporada, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida, ha posat a la venda les entrades per la campanya de tardor. Entre els mesos de setembre i gener està previst que l'Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l'Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin una seixantena d'espectacles i concerts.

Així doncs, els tres equipaments municipals posen a l'abast dels lleidatans un ampli ventall de propostes artístiques de qualitat de productores capdavanteres, tant del teatre català com de la cartellera madrilenya i música de primer nivell, amb intèrprets de renom internacional. A banda, l'oferta de LaTemporada també inclou òpera, dansa, màgia, circ, lectures dramatitzades, recitals poètics, clowns, entre altres.

  

  

Una bona mostra de les darreres produccions d'arts escèniques del País
Produccions del Grec Festival de Barcelona, del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, de la Sala Beckett, de productores com Focus o Minoria Absoluta o del Festival Temporada Alta
, així com obres i actors premiats en diferents certàmens passaran per Lleida aquesta pròxima temporada, tant pel Teatre Municipal de l'Escorxador com pel Teatre de la Llotja.

Noms propis com Josep Maria Pou, Sílvia Munt, Mario Gas, Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco, Joan Pera, Emma Vilarasau, David Verdaguer, Imma Colomer o Jordi Bosch destaquen en la part teatral. Sobresurten obres com Moby Dick, El Fantasma de Canterville, Les noies de Mossbank Road, El metge de Lampedusa, Humans, Un tret al cap, Un cop l'any o Cronología de las Bestias amb Carmen Machi.

Pel que fa a la música, l’Auditori i la Llotja es convertiran en escenaris de propostes ben diverses, d’entre les que destaquen en l’àmbit clàssic la presència d’intèrpets de renom internacional com Vladimir Ashkenazy, Arcadi Volodos, l’Orquestra de Cadaqués o l’Orquestra Simfònica del Vallès, però també hi tindran cabuda altres gèneres com el soul de The Sey Sisters, el pop rock de Love of Lesbian o propostes híbrides entre el teatre i la música com ara Miedo, d’Albert Pla.

No hi podia faltar l’òpera de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell amb Falstaff i el 25è Jazz Tardor Festival, el concert inaugural del qual serà a càrrec d’Eri Yamamoto Trio, una de les pianistes de jazz amb més projecció internacional. El teló de LaTemporada de tardor l’aixecarà el grup de folk gallec Luar Na Lubre, que actuarà el divendres 28 de setembre a l’Auditori Municipal Enric Granados per les festes de la Tardor de Lleida, amb què presentaran el seu darrer disc «Ribeira Sacra».


Comentaris

envia el comentari