Catalunya Diari

Entrades a la venda per ‘A pèl’, la mostra de microteatre de Cervera

El cap de setmana del 29 i 30 de juny a espais singulars al voltant de la plaça Major de la capital de la Segarra e

Ja estan a la venda les entrades per 'A pèl', la mostra de microteatre que s'inscriu en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. 'A pèl', que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny, tindrà lloc a vuit espais singulars de la capital de la Segarra. La proposta que planteja la mostra són vuit obres de microteatre professional (cadascuna es representarà quatre vegades) de 15 minuts de durada per a només 25 persones.

Aquesta condensació teatral en espais singulars tindrà lloc al voltant de la plaça Major, que acollirà diferents gèneres, com obres dirigides a un públic adult, drama, comèdia o musical. Els espais de representació estan directament relacionats amb els arguments de les obres que s'hi representaran. La plaça del Fossar, el restaurant Antic Forn, el pub La Cova, el Celler dels Encants del Llibre, la botiga de música Sol Major o les cases particulars cal Llobet i cal Razquin seran els escenaris de l''A pèl'. Illes Balears, Catalunya o Madrid són algunes de les procedències de les companyies participants.

Actors i obres de renom

A la mostra de microteatre, es veuran actors coneguts i amb una llarga trajectòria artística, com Biel Duran o Dafnis Balduz, que seran els protagonistes de l'obra 'Intensa i irracional', escrita per Susanna Garcia-Prieto i dirigida per Àlex D. Capo. Una altra de les protagonistes serà l'obra mallorquina 'Woody & Woody', escrita per Laura Gost i dirigida per Jaume Carrió que, posteriorment a la representació teatral, els seus creadors van decidir convertir-la en un curtmetratge animat amb un resultat brillant, ja que va guanyar el Goya al millor curtmetratge d'animació en l'edició 2018.

Cal destacar també l'obra 'Espejito, espejito', una peça musical de quinze minuts disbauxada i divertida que, després de ser representada a Miami, Ciutat de Mèxic, dues temporades a Madrid i a diferents ciutats de Catalunya i d'Espanya, arriba a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari