Catalunya Diari

Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes presenten 'Viejóvenes' al Teatre Principal de Lleida

Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes presenten 'Viejóvenes' al Teatre Principal de Lleida| Redacció - Fotografia:

 

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla presenten el proper 18 d'abril al Teatre Principal de Lleida el seu nou espectacle 'Viejóvenes', una representació on els dos còmics s'uneixen a l'escenari per realitzar un espectacle d'esquetxos en directe, un xou únic i inèdit. La cita serà a les 21.30 hores i les entrades ja es poden comprar per internet a www.jcacinemes.com i a la taquilla del teatre. 

Amb dotze anys (any amunt, any avall) de trajectòria artística compartint multitud de projectes, en aquesta ocasió Reyes i Sevilla es presenten davant del públic con un duo còmic. Mai abans havien adoptat aquesta faceta de manera tan professional.
 
Amb 'Viejóvenes', aquests dos còmics han creat un espectacle que va molt més enllà dels monòlegs i presenta una producció molt més completa i elaborada, en la qual podrem ver sketchs en directe i projeccions.
 
Joaquin Reyes i Ernesto Sevilla són el duo humorístic de la nova generació de còmics que ha aconseguit destacar dins de de l'humor absurd i surrealista. Entre moltes altres coses són coneguts gràcies a programes com 'Muchacada Nui', 'L'hora Chanante' i 'Museo Coconut'.


Comentaris

envia el comentari