Catalunya Diari

Es suspèn el concert de Manolo Escobar del dia 29 de setembre a la Llotja

Es suspèn el concert de Manolo Escobar del dia 29 de setembre a la Llotja| Redacció - Fotografia: Facebook Manolo Escobar

 "Esperem que si tot va segons es preveu, Manolo Escobar pugui reincorporar-se al mes de gener de 2014, recuperant les actuacions que ara es suspenen i continuant amb els concerts de la 'Gira de Despedida 2014'. Agraïm les mostres de comprensió rebudes per part de totes les localitats que han tingut que posposar l'actuació", continua el comunicat.
 
Es per aquest motiu que el Teatre de la Llotja informa que les persones que hagin comprat entrades per aquesta actuació podran utilitzar-les per la nova data que es determini finalment. En cas que es vulgui la devolució dels diners, el client s’haurà de presentar personalment a la taquilla del Teatre de la Llotja o posar-s’hi en contacte, per tal de poder rebre’n la devolució. Així mateix, si en el moment que es comuniqui la nova data els clients que han conservat l’entrada no poguessin assistir a la nova actuació, es deixarà un període per poder sol·licitar la devolució de les entrades.


Comentaris

envia el comentari