Catalunya Diari

Escarlata Circus porta 'Cabaret petrificat' al Teatre de l'Escorxador

Escarlata Circus porta 'Cabaret petrificat' al Teatre de l'Escorxador| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Segons la seva directora, Escarlata Circus, 'El Cabaret Petrificat' "és un viatge de cor de roc que fuig com una ombra poruga i s’emmotlla com un grapat de fang damunt de qualsevol volum". Així mateix, ha explicat que "els assistents veuran un aparador de contrastos i un munt de metàfores".
 
La sessió forma part d’Escorxadijous, una plataforma escènica on es representen espectacles emergents, innovadors, contemporanis, fronterers i transgenèrics en l’àmbit de les arts escèniques.
 
Per altra banda, el Teatre Municipal Julieta Agustí-Espai 3 durà a terme aquest diumenge al migdia la funció 'Contes saludables' de la companyia Comèdies Arrencacebes, una obra on, a través de contes breus, es pretén fer reflexionar l’espectador sobre l’amistat, la família, la feina i la llar.
 
Comèdies Arrencacebes és una companyia formada per Ferran López i Joan Domingo que pretén sensibilitzar els més menuts sobre la importància de les arts escèniques. Els dos actors expliquen, en les seves actuacions, des d’històries clàssiques i noves fins i inventades i llegides, mitjançant titelles, objectes i altres elements.


Comentaris

envia el comentari