Catalunya Diari

L’Escola d’Art Leandre Cristòfol acull una exposició sobre productes sostenibles

La mostra, itinerant per tota Catalunya, es basa en els Premis Catalunya Ecodisseny i es podrà visitar fins el proper 20 de desembre

Imatge de l'exposició
Imatge de l'exposició | LleidaDiari.cat

L'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol acull, fins al pròxim 20 de desembre, una exposició de productes i serveis dissenyats de manera sostenible. 

Es tracta d'una mostra, itinerant, que exposa els productes presentats als Premis Catalunya Ecodisseny, uns guardons convocats pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que tenen l'objectiu de reconèixer els productes i serveis que, mitjançant criteris de disseny sostenibles, redueixen l'impacte ambiental dels seus cicles de vida, contribuint d'aquesta manera a l'economia circular. Els guardons estan adreçats a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants.

Diverses activitats al voltant d'aquesta exposició

L'escola d'Art Municipal organitza diverses activitats al voltant d'aquesta exposició amb l'objectiu que els estudiants s'apropin al concepte de disseny sostenible. D'aquesta manera, aquest dimecres de desembre tindrà lloc el workshop 'L'ecodisseny i l'economia circular dels plàstics', que comptarà amb la participació dels estudiants del cicle de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració.

El pròxim 11 de desembre també s'ha organitzat una visita-taller adreçada als alumnes de 6è de primària i alumnes del cicle inicial de l'Escola Cervantes. Les activitats al voltant d'aquesta mostra itinerant clouran el 12 de desembre a les 11 hores amb una visita guiada oberta al públic.

Imatge de l'exposició
Imatge de l'exposició | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari