Catalunya Diari

Les esglésies romàniques de la Vall de Boí inspiren les caixes d’Art i Torró d’Alemany

Estan pensades com un regal amb valor social i inclouen torrons i mels amb estrella dels premis Great Taste Awards 2020

Imatge de les noves caixes de Mels i Torrons Alemany

Les esglésies romàniques de la Vall de Boí inspiren les caixes d’Art i Torró d’Alemany per la campanya de Nadal d’enguany | LleidaDiari.cat

Torrons i Mel Alemany ha tornat a apostar per l'art més inclusiu per il·lustrar les seves caixes d'Art i Torró d'aquest Nadal de la seva col·lecció Art Cru. Enguany, les signen els artistes Joan Ramon Farré, de l'associació L'Estel de Balaguer, Juan Castro de la Fundació Ilersis Shalom, Cristina Mercadé de la Fundació Aspros, i Miracle Sánchez de La Torxa.

Es tracta d'un projecte de Torrons i Mel Alemany en col·laboració amb el tercer sector, que cada Nadal presenta una edició limitada inspirada en un motiu diferent. Aquest any, les caixes amb valor social han estat inspirades pel 20è aniversari de la declaració de les esglésies romàniques de la Vall de Boí com a Patrimoni Mundial per la Unesco. Els guanyadors s'han elegit amb un concurs que promou l'empresa d'Os de Balaguer conjuntament amb les quatre entitats lleidatanes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les caixes, que inclouen mel i torró guardonats als premis Great Taste Awards 2020, es poden adquirir a la botiga Delsams de Balaguer i a la botiga OliCastelló de Farfanya, així com a Cal Pau d'Os de Balaguer, al Monestir de les Avellanes, a les botigues Bo de Shalom de Lleida i a la botiga d'Alemany d'Os de Balaguer, així com a la botiga pop up Alemany del Carrer Major n. 29 de Lleida i a www.alemany.com.

Alemany ha promogut el concurs 'Art Cru Alemany'

Així doncs, un any més, Alemany ha promogut el concurs 'Art Cru Alemany', en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D'entre totes elles, se n'ha escollit una de cada centre, que és la que s'ha estampat a la caixa d'art. El projecte artístic de les caixes d'art es basa en el concepte 'Art Cru', entès com l'art sense processar, en què l'important és l'expressió, més enllà de la formalitat.

La caixa està pensada per ser «un regal dolç amb valor social que pugui adquirir-se tot l'any», tal com explica el gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany. Conté els productes premiats als Premis Great Taste Awards, els Oscars de l'alimentació delicatessen. De fet, la marca d'Os de Balaguer és l'empresa més premiada de l'Estat en aquests guardons de reconeixement internacional.


Comentaris

envia el comentari