Catalunya Diari

S'esgoten les entrades per la Nit dels Monòlegs del Memefest de Tàrrega

Tindrà lloc el pròxim 12 d'octubre al Mercat Municipal

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Aquest diumenge al vespre ja es van esgotar les 350 entrades que Lo Memefest va posar a la venda per a 'La nit dels monòlegs' que tindrà lloc el pròxim 12 d'octubre al Mercat Municipal. Des de l'organització s'ha valorat molt positivament la resposta del públic i ha creat una llista d'espera per a les persones que s'han quedat sense entrada.

A través del web www.agratickets.cat s'ha obert un formulari on la gent es pot apuntar i serà avisada en cas que pugui tenir una localitat per a l'actuació dels sis monologuistes emergents del panorama de l'Stand Up Comedy català: Oye Sherman, Manel Vidal, Modgi, Joel Díaz, Josep Català i Esther Gimeno.

Queden entrades disponibles per a la projecció de la pel·lícula de 'La Vida de Brian'

Des de l'organització també s'informa que encara queden entrades disponibles per a la projecció de la pel·lícula de 'La Vida de Brian' que tindrà lloc el divendres 11 d'octubre a les 22.30 h als Cinemes Majèstic a un preu de 5 euros amb biquini de sopar inclòs. A més, hi haurà un gran ventall d'activitats gratuïtes durant Lo Memefest que aniran del dijous fins al dissabte a la nit i que es poden consultar al web www.lomemefest.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari