Catalunya Diari

L'Espai Cavallers de Lleida inaugura l'exposició 'Quimera' de Lily Brik

La cloenda serà el dia 8 de setembre

Una de les obres de la Lily que es podrà veure a l'Espai Cavallers de Lleida
L'Espai Cavallers inaugura l'exposició 'Quimera' de Lily Brik | LleidaDiari.cat

L'exposició l'artista Lily Brik amb el títol 'Quimera', s'inaugurarà a l'Espai Cavallers de Lleida el pròxim dia 4 de juliol a les 20.00 hores del vespre. Per la seva banda, la cloenda serà el dia 8 de setembre.

Segons expliquen des de la galeria cultural de Lleida, la Lily explica de la seva exposició que: «En el camí de l'art poques coses són constants, les tècniques i l'aprenentatge està en moviment igual que l'individu que es denomina artista». Tanmateix, assegura que: «En aquesta exposició en solitari mostraré una etapa d'investigació durant el temps que he estat confinada on vaig procurar principalment divertir-me i endinsar-me en el meu món més introspectiu, la meva pròpia quimera».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

30 olis en diferents formats i algunes obres realitzades amb esprai

L'exposició estarà confirmada per uns 30 olis en diferents formats i algunes obres realitzades amb esprai. La temàtica és molt personal i ens mostra tot el seu univers artístic que s'inspira en el modernisme en alguns casos i en el barroc en altres També al voltant de la seva exposició s'organitzen. Diverses activitats com pintar en directe acompanyat també de música en directe.


Comentaris

envia el comentari