Catalunya Diari

L'Espai Funàtic de Lleida acull un cinefòrum amb motiu del Dia de la Salut Mental

Es projectarà la pel·lícula ‘Un amigo extraordinario’ en una sessió oberta a tothom el dissabte 10 d’octubre a les 19.30 hores

Cartell del film que es podrà veure a Lleida amb motiu del Dia de la Salut Mental
Cinefòrum a l’Espai Funàtic organitzat per la delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental | LleidaDiari.cat

La Delegació de Lleida del COPC ha organitzat un cinefòrum a l'Espai Funàtic per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental el dissabte 10 d'octubre amb la pel·lícula 'Un amigo extraordinario'.

Tom Hanks interpreta a Mister Rogers a 'Un amigo Extraordinario', una història sobre la bondat triomfant per damunt del cinisme, basada en la història real de l'amistat entre Fred Rogers i el periodista Tom Junod.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Al debat hi assistiran els membres de la Junta Rectora de la Delegació de Lleida del COPC

A un fastiguejat escriptor (Matthew Rhys, guanyador d'un Emmy) se li assigna escriure un perfil de Fred Rogers. Serà així com el fastiguejat escriptor superarà el seu escepticisme aprenent sobre la bondat, l'amor i el perdó gràcies al veí més estimat d'Amèrica. Al debat hi assistiran els membres de la Junta Rectora de la Delegació de Lleida del COPC: Òscar Castan i Gemma Gallart; la Sra. Eva Barta, membre de Junta de Salut Mental Catalunya i presidenta de Salut Mental Ponent des del 2013 fins al 2020 i el Sr. Òscar Sánchez, director de teatre i cinema.


Comentaris

envia el comentari