Catalunya Diari

L'Espai Orfeó acollirà el pròxim dia 28 un concert de Xarim Aresté

És una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i va guanyar el Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any en català

Imatge de l'artista Xarim Aresté
Xarim Aresté en concert el dissabte 28 de novembre a les 19.30h a la temporada de tardor del cicle Acústics de L’Espai Orfeó | LleidaDiari.cat

Xarim Aresté en concert el dissabte 28 de novembre a les 19.30h a la temporada de tardor del cicle Acústics de L'Espai Orfeó. Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i va guanyar el Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any en Català pel seu àlbum 'Polinèsies'. 

L'artista és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d'un temps ençà posa tot l'èmfasi en el seu projecte personal. Amb l'anterior disc, 'La rosada', ja li van ploure els premis: l'Altaveu, el Cerverí, l'Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l'any. Ara apuja l'aposta amb 'Polinèsies', un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. I com a complement presenta l'EP 'Groc', marcat per la presa de consciència política.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Va guanyar el Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any

Xarim Aresté va guanyar el Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any en Català pel seu àlbum 'Polinèsies'. La cerimònia de lliurament va tenir lloc al Teatro Circo Price de Madrid, on el músic de Flix va dedicar el premi «a tots els encausats per pensar i per cantar». La resta de nominats van ser La Iaia, Zoo i Les Sueques.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

La programació de l'Espai Acústics és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Obra Social la CaixaSupsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.


Comentaris

envia el comentari