Catalunya Diari

L’Espai Orfeó acull el musical 'Una Altra Estrena' el diumenge 13 de juny

L’espectacle fa un repàs als musicals més coneguts de Broadway amb la veu de joves promeses

L'Espai Orfeó acollirà el diumenge 13 de juny a les 20.00 hores 'Una Altra Estrena', un viatge pels musicals més coneguts de Broadway amb una proposta escènica moderna i innovadora, on cada funció és única i irrepetible, ja que el públic és el gran protagonista i té el poder de decisió de com ha de seguir l'espectacle. Si vol sentir una cançó clàssica com Anything goes o prefereix un número modern i amb molta dansa com podria ser Be Italian (del musical Nine).

Es tracta d'un espectacle de la jove companyia Sus4. L'espectacle està dirigit per l'actriu Clara Soler i revisat per Dani Anglès, que gaudeix de les veus de joves promeses del teatre musical actual, acompanyades només per piano. Actors, actrius i músics que han participat en sèries de televisió tan conegudes com Sagrada Família o Oh Happy Day (TV3), o en musicals com Aloma de Dagoll Dagom.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'equip que forma 'Una Altra Estrena' està encapçalat per un dels nous talents amb més projecció del món del teatre musical, la Clara Solé. La jove directora barcelonina ja havia pres part en musicals com Un cau de mil secrets, El Despertar de la Primavera o Fun Home, però sempre com a actriu. Ara, ha fet el salt a la direcció professional de la mà d'un dels directors de musicals amb més experiència, Daniel Anglès.

Imatge de l'espectacle d'Una altra Estrena'
L’Espai Orfeó acull el musical “Una Altra Estrena” el diumenge 13 de juny | Júlia Cortina

'Una Altra Estrena' compta amb un elenc d'actors-cantants-ballarins excepcional

Més enllà de la direcció, 'Una Altra Estrena' compta amb un elenc d'actors-cantants-ballarins excepcional sorgits de l'Escola Aules, un centre de formació de referència d'artistes del ram. Maria Codony, Alexandre Ars, Clara Giralt, Ferran Enfadeque, Laura Font i Carles Alarcón seran els actors i actrius encarregats de fer les delícies d'un públic que haurà de dir la seva per aconseguir fer el musical a mida.

Un dels punts forts d'Una Altra Estrena' és que busca fer un homenatge als clàssics del gènere, però ho fa amb una proposta radicalment innovadora. L'espectacle és produït per la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) i està realitzant funcions per tots els Ateneus que formen part de la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya. Aquest musical es va estrenar l'octubre de 2019 amb funcions per tot el territori català.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari