Catalunya Diari

L’espectacle Rock'n Pop Lab arriba a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Percussió amb el cos, compondre un tema en directe a l'escenari amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop

Imatge de l'espectacle | LleidaDiari.cat

L'espectacle Rock'n Pop Lab amb música original d'Aupa Quartet arriba als concerts familiars de l'Orfeó lleidatà a l'Auditori Enric Granados el pròxim 8 de febrer. Rock'n Pop Lab d'Aupa Quartet és un espectacle participatiu on el públic adquireix un paper protagonista.

Percussió amb el cos, compondre un tema en directe a l'escenari amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop. Són algunes de les experiències que es viuran durant els 50 minuts de l'espectacle. Però aquest experiment va més enllà de la música!

Vuit escenes teatralitzades on s'exploren diferents processos creatius de l'art contemporani

Les disciplines artístiques s'entrellacen per formar un univers connexa, i com a tal s'entén en aquest espectacle. Vuit escenes teatralitzades on s'exploren diferents processos creatius de l'art contemporani, amb la música com a fil conductor. Obres d'artistes com Pina Bausch, Sebastiaõ Salgado, Anish Kapoor o Olafur Eliasson en paral·lel amb música original composta per Aupa Quartet o relectures creatives de diferents temes dels estils més representatius del s. XX (música clàssica, rock, pop, swing, reggae o hip-hop).

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari