Catalunya Diari

L’espectacle 'Els tres porquets es caguen de por' arriba als concerts familiars de l’Orfeó lleidatà

Samfaina de Colors presenta una adaptació lliure del conte clàssic el diumenge 25 d’octubre a les 12h a l’Auditori Enric Granados

Imatge promocional de l'obra 'Els tres porquets'
L’espectacle “Els tres porquets es caguen de por” arriba als concerts familiars de l’Orfeó lleidatà a l’Auditori Enric Granados | LleidaDiari.cat

Samfaina de Colors presenta una adaptació lliure del conte clàssic 'Els tres porquets', història que prenen com a pretext, fent ús de la música per parlar de les pors infantils més comunes. L'espectacle tindrà lloc el diumenge 25 d'octubre a les 12.00 hores a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

Samfaina de Colors presenta una adaptació lliure del conte clàssic 'Els tres porquets', història que prenen com a pretext, fent ús de la música per parlar de les pors infantils més comunes. La història comença allà on acaba el conte clàssic, quan els porquets es pensen que finalment han aconseguit desfer-se del llop. Però el llop no vol pas renunciar a fer un bon àpat i ben aviat torna a estar a l'aguait. Per vèncer el llop els porquets no en tindran prou amb el seu enginy. Aquest cop hauran d'aprendre a superar les seves pors més íntimes, repte que tots els adults sabem que és molt més difícil.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Sinopsi

El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por. Si els porquets tenen por són fàcils d'atrapar. El llop ho sap. I... per això, torna per menjar-se'ls d'una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Potser els haurem de donar un cop de mà. Ens hi ajudeu?

Hem entrat al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran història. Us la volem explicar amb l'ajuda dels ingredients habituals de Samfaina de Colors: la música tradicional i la música que hem construït per a cada situació de la història, els elements escènics que ens ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que l'embolcalla.


Comentaris

envia el comentari