Catalunya Diari

Espectacles per a grans i petits durant el segon semestre de 2013 a la Llotja

Espectacles per a grans i petits durant el segon semestre de 2013 a la Llotja| Redacció - Fotografia: http://www.rosalopez.es/
L’aposta de la Llotja pel teatre en aquesta temporada és significativa, amb la comèdia dramàtica 'Bona Gent', dirigida per un dels grans directors de l’escena actual, Daniel Veroneses, i interpretada per Mercè Arànega i Àlex Casanova, entre d’altres. Així mateix, La Llotja també oferirà la darrera creació de la companyia Tricicle, l’obra 'Bits', de la que es faran 4 funcions a l’octubre. Al novembre arriba 'Sí, Primer Ministre', dirigit per Abel Folk i amb un repartiment de luxe encapçalat per Joan Pera i amb la presència de l’actor lleidatà Carles Canut, que protagonitzaran aquesta gran comèdia britànica, popularitzada per la BBC. Al desembre, podrem gaudir d’una de les companyies de teatre més consolidades a Catalunya, les T de Teatre, que ens presentaran el seu últim treball 'Aventura!'.
Els riures i l’humor estan assegurats amb la presència del conegut humorista i el monologuista Leo Harlem, conegut pel seu pas a El Club de la Comedia, La Hora de José Mota i El Club del Chiste, entre altres programes.
Com és habitual, la música també hi té una presència destacada, amb el grup català Els Pets, que presentaran el seu nou disc, i la copla de Manolo Escobar com a comiat dels escenaris a les Terres de Lleida. La granadina Rosa també hi serà present a la nova programació de La Llotja, on presentarà els millors temes de tota la seva trajectòria, així com el seu nou disc. Al mes de desembre arriba al teatre la 15à edició del festival Els Grans del Gospel, que ens portarà el cor americà Chicago Mass Choir amb el seu concert especial de 'Nadal Singing gospel Christmas'. I acabarem la temporada de concerts amb el conegut grup de música els Manel, que portaran a la Llotja les cançons del seu nou disc 'Atletes, baixin de l’escenari'.
La dansa continua tenint una presència destacada en la programació de la Llotja. Aquest gènere estarà representat amb l’espectacle 'The Best On', el II Certamen coreogràfic de dansa urbana ciutat de Lleida, una iniciativa de l’escola de dansa lleidatana Dancescape que situa les Terres de Ponent com un referent europeu dins del món de la dansa urbana.
Després dels èxits aconseguits en els darrers espectacles de màgia realitzats a Lleida, el mag Juan Tamariz, dins el cicle Lleida Tardor Màgica, oferirà el seu espectacle 'Magia Potagia', on grans i petits podran gaudir d’aquest artista excepcional i conegut arreu del territori.
L’òpera, amb l’obra de gran format La Flauta Màgica, dels Amics de l’Òpera de Sabadell, també hi serà present en aquesta temporada, en una representació dirigida per Mirna Lacambra.Els espectacles per als més petits, inclosos dintre de La Petita Llotja, vindran aquesta vegada de la mà del musical del Club Banyetes, una actuació feta a Lleida i adreçada als més menuts, per a que cantin, ballin i s’emocionin amb el caragol més conegut i, també, tots els seus amics, inclòs Lo Marraco. La Llotja continua apostant pels públics infantils i juvenils, amb els espectacles infantils de la Petita Llotja, que tenen una destacada component pedagògica que fomenta l’esperit i l’interès per la cultura.

Les entrades de la nova temporada s'han posat a la venda aquest dilluns a la web www.teatredelallotja.cat i a la taquilla de teatre. A més, l’Oficina de Turisme –situada al Carrer Major 31 bis-, s’estrena com a nou punt de venda de les entrades de la Llotja.


Comentaris

envia el comentari