Catalunya Diari

Els espectadors del Teatre de La Llotja viuran des de dalt de l’escenari la representació de «Pool (No Water)»

L’obra de la companyia lleidatana Íntim Produccions, coproduïda amb FiraTàrrega, tindrà dos passis el dissabte 26 i un el diumenge 27 de maig

Viure una experiència teatral des de dalt de l'escenari. Aquesta és la proposta que plantejarà als espectadors el Teatre de la Llotja de Lleida durant la representació de l'obra «Pool (No Water)», que s'escenificarà en tres passis el dissabte 26 i el diumenge 25 de maig. «Pool (No Water)» és un espectacle de la companyia lleidatana Íntims Produccions, coproduïda per FiraTàrrega i que va formar part del programa del Suport a la Creació impulsat pel certament teatral. L'obra es va presentar durant tres setmanes (entre els dies 7 i 23 de març d'enguany) a la Sala Beckett amb una gran acollida de públic.

Imatge de l'obra
Imatge de l'obra | LleidaDiari.cat

«Pool (No Water)» està codirigida per tres autors joves (Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú), que han iniciat fa pocs anys la seva carrera teatral. Salicrú defineix l'espectacle com «rabiosament contemporani». L'obra es basa en una experiència pròpia que es presenta en format 'performance', barrejant llenguatges artístics diferents.

  

La fragilitat de l'amistat, l'enveja, l'èxit i el significat de l'art en la vida dels creadors són alguns dels temes que tracta «Pool (No Water)». Una piscina privada, que dóna el títol a l'obra, és el símbol de què significa l'èxit material i suposa el punt de partida per reflexionar sobre com canvien els valors humans amb el pas del temps. Íntims Produccions és una jove companyia teatral lleidatana, nascuda l'any 2012, que reivindica un teatre alternatiu de proximitat que trenqui les barreres entre escena i públic. Des dels seus inicis, la companyia treballa amb noves propostes dramatúrgiques, que combinen llenguatges, espais i formats. Des de fa 5 anys, han estrenat tres espectacles a FiraTàrrega: «El lloc» (2013), «Wasted» (2015) i «Pool (No Water)» l'any passat.


Comentaris

envia el comentari