Catalunya Diari

Estrena de 'Terra de voltors' a Lleida

Es tracta d'una adaptació de l’exitosa novel·la de Pep Coll 'Dos taüts negres i dos de blancs'

El Teatre Municipal de l'Escorxador acollirà aquest divendres, a les 21.00 hores, l'estrena de 'Terra de Voltors' a Lleida. La companyia Vint per quatre portarà a l'escenari l'adaptació de l'exitosa novel·la de Pep Coll 'Dos taüts negres i dos de blancs'.

'Terra de voltors' està basada en un fet real. Els masovers (un matrimoni i les seves dues filles) d'una masia de Laortó, a la Vall de Carreu (Pallars Jussà), van ser brutalment assassinats el 1943. En una època en què calia donar una imatge d'una nueva España, un crim múltiple colpeja un territori i destapa les misèries d'institucions i persones.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Amb rerefons de postguerra

Un drama rural, amb rerefons de postguerra, on cinc intèrprets es desdoblaran en vint personatges per a endinsar-nos en un passat que sembla perpetuar els seus errors al llarg dels temps. El director de l'obra, i alhora actor del repartiment, Àngel Amazares, va comptar amb la col·laboració de l'escriptor pallarès per fer l'adaptació de la novel·la per portar-la al teatre. Pep Coll assistirà a l'estrena d'aquest divendres a Lleida. El repartiment el completen Mònica Lucchetti, Mercè Rovira, Ignasi Guasch i Dani Arrebola.

Els cinc actors interpreten una vintena de personatges, amb canvis de paper i vestuari al mateix escenari i davant del públic. A més, a l'obra també es parla en pallarès i amb vocabulari de l'època. Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada, a les taquilles dels teatres de la Llotja i Escorxador, Auditori Municipal Enric Granados i l'oficina de Turisme de Lleida. El preu de l'entrada general és de 16€ i de 12€, la reduïda.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari