Estudiants d'Educació llegiran contes a infants mentre els pares comprin a Plusfresc

L’activitat forma part de la programació del Plusiclub

La cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc, continua impulsant iniciatives encaminades a assolir l'excel·lència en l'experiència de compra als seus establiments. Així, la companyia va iniciar la setmana passada la tercera edició del Plusiconte, un taller de contacontes que forma part del Plusiclub i que té la voluntat de divertir i entretenir els més petits de la casa mentre els seus pares realitzen les seves compres. Els encarregats d'oferir aquest taller són catorze estudiants de tercer de doble Grau d'Educació Infantil i Primària de la Universitat de Lleida. La iniciativa es va posar en marxa fa tres anys i durant aquest temps ha tingut molt bona acollida entre els infants.

 

El Plusiconte és una de les activitats que formen part del calendari del Plusiclub, un espai lúdic i educatiu impulsat per Plusfresc amb la finalitat d'oferir una estona d'esbarjo als nens a partir de la realització de tallers que, a la vegada, els serveixen per aprendre. «A Plusfresc pensem que aprendre jugant és una de les millors maneres de transmetre uns valors als més petits»., explica Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc. En total, s'oferiran set sessions d'aquesta activitat, que es durà a terme cada dijous a la Sala Sunka (C/ Bisbe Ruano, 12). Així doncs, els pares que vulguin fer la compra de forma tranquila i assegurar-se de que, mentrestant, els seus fills estan en bones mans, ja poden acollir-se a aquesta iniciativa que, de ben seguir, serà beneficiosa per ambdues parts.

 

Més dades sobre aquesta empresa líder en el sector a Lleida

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 74 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l'any 1929, té un equip format per més de 1.100 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.Comentaris

envia el comentari