Catalunya Diari

Exhaurides les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour a Lleida

Festa dels Súpers
Imatge del cartell de la Festa dels Súpers On Tour a Lleida. | LleidaDiari.cat

Les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour de Lleida, del 10 de febrer al Pavelló Barris Nord, s'han exhaurit en gairebé una hora, tant per a l'espectacle del matí com per al de la tarda. Aquest dilluns al matí s'ha obert al web del Super 3 l'espai per reservar les invitacions gratuïtes i ràpidament s'ha repartit totes. Aquest any, la 22a edició de la Festa dels Súpers és un esdeveniment que recorre diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d'octubre passat, i el 17 de novembre va ser el torn de Tarragona.

La Festa és un espectacles de dues hores, protagonitzat per la família del Super 3, els programes i les sèries del canal, ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions al matí i a la tarda.

La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d'octubre passat, i el 17 de novembre va ser el torn de Tarragona. Després de recalarà a Lleida, el 10 de febrer, la Festa dels Súpers On Tour acabarà el seu recorregut el dissabte 30 de març a la Ciutat Esportiva de Blanes.

 


Comentaris

envia el comentari