Catalunya Diari

Experiència multisensorial a la Seu Vella en la pròxima Nit de lluna plena al claustre

Organitzen una activitat amb música, dansa i poesia

El Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida ha preparat una experiència multisensorial per a la pròxima Nit de lluna plena al claustre.

L'activitat anirà a càrrec de Cristina Marimon i Judit Marcé, que combinaran música, dansa i poesia perquè el públic assistent en pugui gaudir en un escenari excepcional com és la nau central de la Seu Vella. L'activitat val 2 euros per persona (entrada gratuïta per a menors de set anys) i cal adquirir l'entrada online amb reserva prèvia a www.ticketara.com.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es recomana portar el comprovant de la compra per mostrar-lo a l'entrada. L'horari d'obertura del monument és de 21 h a 24 h i l'activitat comença a les 21.30 h.

Les Nits de lluna plena al claustre proposen una visita diferent

Les Nits de lluna plena al claustre proposen una visita diferent del conjunt monumental per aproximar-se i compartir el patrimoni d'una manera suggeridora i obrint l'espai a activitats que giren entorn del teatre, la música, la poesia, el cinema, etc.

La iniciativa funciona des del 2013, amb una bona resposta del públic. D'acord amb les mesures covid-19, serà obligatori l'ús de la mascareta i l'aforament està limitat a 200 persones.


Comentaris

envia el comentari