Catalunya Diari

‘La familia Addams. Una comèdia musical de Broadway’, arriba a Lleida

El Teatre de la Llotja acollirà entre el 9 i el 12 de maig aquest exitós musical

Imatge promocional
Imatge promocional | LleidaDiari.cat

'La família Addams. Una comèdia musical de Broadway' arriba al Teatre de la Llotja de Lleida el pròxim mes de maig, coincidint amb la Festa Major que se celebra a la ciutat. Entre el 9 i el 12 de maig, hi haurà sis funcions d'aquest exitós musical. Aquest dilluns, 10 de desembre, es posen a la venda les entrades amb promocions especials per la compra anticipada. En el món de la Família Addams estar trist és ser feliç, l'insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, l'imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família està a punt d'enfrontar-se a un dels malsons més esgarrifosos (i més comuns) a tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d'anys, Gómez i Mortícia, han tractat de preservar els autèntics valors Addams, tant especials com únics, però per molt que vulguin seguir vivint en aquesta harmonia, una cosa inesperada va esdevenir: la seva macabra i estimada filla dimecres s'ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d'una família normal i respectable d'Ohio. Ningú està molt d'acord amb aquesta parella, però per empitjorar encara més les coses, dimecres ha convidat a sopar als Beinekes. Benvinguts a una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l'única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi. 

L'espectacle, que trasllada a les taules del teatre els personatges creats per l'il·lustrador Charles Addams, serà dirigit per Esteve Ferrer i produït per LetsGo Company (Dirty Dancing, The Hole, The Hole 2 i The Hole Zero) amb els efectes especials que ja els caracteritza. La comèdia, basada en el llibret de Brickmann i Elice, compta amb música d'Andrew Lippa i va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Coneguts per l'adaptació televisiva dels anys seixanta, la família Addams va fer el salt a la pantalla gran el 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques d'aquesta peculiar família. A Espanya, el musical es va representar a l'octubre al Teatre Calderón de Madrid amb un important elenc nacional i una posada en escena a l'altura d'aquesta gran família.


Comentaris

envia el comentari