Catalunya Diari

Mery Vázquez exposa a la Fecoll obres de diverses tècniques artístiques

Acrílics, olis, gravats o quadres realitzats amb hama beads, tot el mes de juny a la Manolo Calpe

Imatge de l'artista
Imatge de l'artista | LleidaDiari.cat

La seu de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (Fecoll) acull, durant tot el mes de juny, una exposició de l'artista Mery Vázquez amb gairebé una vintena de quadres que plasmen la versatilitat creativa d'aquesta sabadellenca arrelada a Lleida.

La mostra es presenta amb una col·lecció d'obres realitzades amb tècniques artístiques diverses com la pintura acrílica, la pintura a l'oli o utilitzant la tècnica diamont 3D o la hama beads mini i midi; una tècnica amb què Vázquez ha realitzat quadres força espectaculars com el del personatge manga Son Goku o el personatge de Nintendo Mario Bros. A més, a la mostra s'inclou el gravat amb què l'artista va guanyar el Premi Sant Jordi Muralla de Tarragona 2019.

Mery Vázquez (Sabadell, 1978) va introduir-se en el món de la creativitat artística a través del seu pare, aficionat a la pintura; una influència que la va portar a estudiar Belles Arts. Una passió que ara comparteix amb alumnes del Club Social La Brúixola de Lleida, a qui imparteix classes amb l'objectiu de facilitar la participació d'aquestes persones amb trastorn mental dins la comunitat mitjançant la pintura, l'art i la creativitat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari