Catalunya Diari

La Fecoll allarga durant tot el mes de desembre l'exposició d'Humor Gràfic Caragoler

També han volgut aprofitar la reobertura del servei de bar-cafeteria de la seu social

Imatge d'algunes de les obres d'Humor Gràfic Caragoler de la Fecoll
La Fecoll exposa les millors obres del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler | LleidaDiari.cat

La Sala Manolo Calpe de la Fecoll ha decidit allargar durant tot aquest mes de desembre les obres del XIII Concurs Internacional d'Humor Gràfic Caragoler. Segons han afirmat a través d'un comunicat, donat que el mes de novembre la sala polivalent de la Fecoll ha tingut un horari de visites molt restringit a causa de la Covid-19 i aprofitant la reobertura del servei de bar-cafeteria de la seu social, han volgut mantenir l'exposició de les 50 obres durant unes setmanes més.

En aquest sentit, consideren que «és una exposició prou important i interessant perquè la pugui veure el màxim possible de gent». Les vinyetes exposades són d'il·lustradors amb procedències diverses. Des de Sèrbia, Turquia, Brasil, Romania, Iran, Mèxic o Regne Unit; fins a creacions enviades des de Cuba, Eslovènia, Uzbekistan, Croàcia, Grècia, Rússia o Alemanya. També hi ha vinyetes d'autors d'Ucraïna, Israel, Eslovàquia, la Xina i Bèlgica, a més d'Espanya.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'exposició aproparà una mica més a la ciutadania aquesta estimada festa lleidatana

Sens dubte, és una bona oportunitat per a totes aquelles persones que, o bé no coneixen la festa de l'Aplec, o que són uns apassionats d'ella. Sigui com sigui, visitar l'exposició aproparà una mica més a la ciutadania aquesta estimada festa lleidatana que enguany ha patit la seva suspensió a causa de la pandèmia del coronavirus. Això no obstant, de ben segur que tots els collistes estan desitjant reprendre l'esperit aplequista i ja preparen els fogons i les ganes de festa per a les pròximes edicions.


Comentaris

envia el comentari