Catalunya Diari

La Fecoll acull les aquarel·les d’en Roman Solà durant el mes d'octubre

L’exposició romandrà oberta al públic de l’1 al 30 d’octubre, de dilluns a divendres, en horari de 8h a 16.30h. Els festius, l’espai estarà tancat

Imatge de Fernando Solà a la Fecoll
Aquarel·les d’en Roman Solà aquest octubre a la Fecoll | LleidaDiari.cat

La sala polivalent Manolo Calpe de la Fecoll acull una exposició d'aquarel·les d'en Roman Solà que estarà oberta tot el mes d'octubre. La mostra està formada per obres amb una temàtica diversa que va des del paisatge urbà de la ciutat de Lleida, fins a una sèrie d'obres que plasmen natures mortes, paisatges figuratius i pintures de gats.

Solà (Barcelona, 1945) és cirurgià de professió i va aficionar-se a la pintura fa 25 anys quan va començar a pintar preferentment a l'oli. Actualment, ja jubilat, és alumne de l'Espai d'Art Borlänsa i treballa l'aquarel·la, una tècnica que domina gràcies a la guia del professor i artista Rafa Borlänsa. L'exposició romandrà oberta al públic de l'1 al 30 d'octubre, de dilluns a divendres, en horari de 8h a 16.30 h. Els festius, l'espai estarà tancat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari