Catalunya Diari

La Fecoll convoca el concurs per escollir el cartell del XL Aplec del Caragol

Premi únic de 1.040 euros i termini de presentació, 3 d’abril de 2019

Aplec del Caragol
Imatge d'una de les colles de l'Aplec | LleidaDiari.cat

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) convoca el concurs de cartells del XL Aplec del Caragol que se celebrarà a Lleida del 31 de maig al 2 de juny del 2019. El concurs estableix un únic premi de 1.040 euros per l'obra guanyadora i el termini de presentació d'originals és el 3 d'abril de 2019, a les 19 hores, a la seu de la Fecoll (C/Obradors, 2).

El tema del cartell ha de fer referència a l'Aplec del Caragol de Lleida amb el text: XL APLEC DEL CARAGOL. Lleida, del 31 de maig al 2 de juny de 2019. Les obres han de tenir 48 cm d'ample (base) per 64 cm d'alçada (48×64). Caldrà afegir a aquestes mesures un marge en blanc de 4 cm envoltant tot el dibuix que configura el cartell. Per tant les mesures totals són de 56cm×72cm. La presentació del cartell ha de ser muntat sobre suport rígid tipus cartó ploma. La tècnica i el nombre de colors és lliure, però sempre que es pugui reproduir en quadricromia. Juntament amb el cartell cal lliurar una còpia de l'original en suport informàtic.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El jurat podrà declarar desert el premi

El veredicte del jurat, format per un representant de la junta directiva de la Fecoll, persones representatives del món de les arts plàstiques, el disseny o la cultura lleidatanes i el guanyador de l'any passat; es donarà a conèixer a l'abril en el decurs de la segona assemblea de colles prèvia a la celebració de l'Aplec. El jurat podrà declarar desert el premi.

Finalment, cal dir que el cartell guanyador serà propietat de la Fecoll que el podrà editar en exclusiva sempre que ho cregui convenient i en qualsevol format. L'autor renunciarà a qualsevol dret de publicació i difusió, si bé se li reconeixerà la propietat intel·lectual. La resta de cartells es quedaran en dipòsit a la Fecoll. Amb 30 de les obres presentades es muntarà una exposició durant el mes de maig. Finalitzada l'exposició, els autors tindran dos mesos de termini per recollir la seva obra. No es retornaran cartells per correu i els no recollits seran destruïts.


Comentaris

envia el comentari