Catalunya Diari

La Fecoll convoca el Concurs d’Humor Gràfic Caragoler

El concurs està obert a qualsevol artista professional o amateur d'arreu del món

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol convoca la tretzena edició del Concurs Internacional d'Humor Gràfic Caragoler, certamen que organitza amb la col·laboració de l'Escola Ermengol i el patrocini d'Azul Marino Viatges.

El termini de presentació d'obres finalitza el pròxim 3 d'abril i el premi són 1.013 euros i el viatge a Lleida per a dues persones, més dues nits d'allotjament (si així ho expressa el guanyador/a), per recollir el premi el dia 22 de maig de 2020; coincidint amb la inauguració del XLI Aplec del Caragol de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Obert a qualsevol artista professional o amateur

El concurs està obert a qualsevol artista professional o amateur d'arreu del món que pot presentar fins a un màxim de tres vinyetes que tinguin com a temàtica el caragol, unes obres que podran ser sense paraules o bé en català, castellà o anglès.

Les obres han d'enviar-se a l'email: [email protected] (no s'accepten obres enviades per correu postal) i el jurat el formaran representants de la Fecoll, Azul Marino Viatges i Escola Ermengol. La decisió es farà pública durant la segona quinzena d'abril o la primera de maig. Finalment, i amb un màxim de 50 obres, la Fecoll muntarà una exposició a la seva seu per mostrar els treballs presentats al concurs.

La vinyeta guanyadora de la passada edició del concurs va ser la de María José Mosquera

La vinyeta guanyadora de la passada edició del concurs va ser la de María José Mosquera, una humorista gràfica i mestra gallega amb una llarga trajectòria professional, amb força premis i reconeixements nacionals i internacionals. L'obra de Mosquera es va imposar a les 354 creacions presentades per autors de fins a 52 països diferents, amb presència destacada d'humoristes iranians que va ser quaranta-sis en total. Altres participants eren de llocs tan diversos com Alemanya, l'Argentina, Brasil, la Xina, Indonèsia, Mèxic, Rússia, Ucraïna i, per descomptat, Espanya, entre altres.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari