Catalunya Diari

La Fecoll exposa les millors obres del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler

Del 2 al 30 de novembre a la Fecoll de Lleida

Imatge d'algunes de les obres d'Humor Gràfic Caragoler de la Fecoll
La Fecoll exposa les millors obres del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler | LleidaDiari.cat

La sala Manolo Calpe de la Fecoll de Lleida exposa, durant el mes de novembre, una selecció de les obres participants en el XIII Concurs Internacional d'Humor Gràfic Caragoler, entre elles la guanyadora de Joan Alfòs.

Les vinyetes exposades són d'il·lustradors amb procedències diverses. Des de Sèrbia, Turquia, Brasil, Romania, Iran, Mèxic o Regne Unit; fins a creacions enviades des de Cuba, Eslovènia, Uzbekistan, Croàcia, Grècia, Rússia o Alemanya. També hi ha vinyetes d'autors d'Ucraïna, Israel, Eslovàquia, la Xina i Bèlgica, a més d'Espanya. La mostra es pot visitar en horari restringit de 9.30 hores a 12 hores o demanant cita prèvia al correu electrònic aplec@aplec.org. L'aforament queda limitat al 33% de la capacitat del local.

La Fecoll acull les aquarel·les d’en Roman Solà durant el mes d'octubre

La sala polivalent Manolo Calpe de la Fecoll ha acollit una exposició d'aquarel·les d'en Roman Solà durant tot el mes d'octubre. La mostra estava formada per obres amb una temàtica diversa que va des del paisatge urbà de la ciutat de Lleida, fins a una sèrie d'obres que plasmen natures mortes, paisatges figuratius i pintures de gats. Solà (Barcelona, 1945) és cirurgià de professió i va aficionar-se a la pintura fa 25 anys quan va començar a pintar preferentment a l'oli. Actualment, ja jubilat, és alumne de l'Espai d'Art Borlänsa i treballa l'aquarel·la, una tècnica que domina gràcies a la guia del professor i artista Rafa Borlänsa. 


Comentaris

envia el comentari