Catalunya Diari

La Fecoll organitza la Trotacaragol i la Caragolada Solidària per la Fundació Aspros

El recorregut de la cursa, que es pot fer corrent o caminant, dibuixarà un caragol gegant per la ciutat

Imatge d'arxiu d'una Trotacaragol | LleidaDiari.cat

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida celebra aquest dissabte a la tarda la TrotaCaragol 2019 i la Caragolada Solidària en benefici de la Fundació Aspros. La TrotaCaragol és una cursa organitzada per l'Associació Esportiva Trotallunàtics i la Fecoll i en aquesta tercera edició es podrà fer corrent o, per primer cop, caminant. La primera opció són 17 quilòmetres i la segona 10. El recorregut, que acabarà al Pont Llevadís de la Seu Vella, dibuixarà un caragol gegant pels carrers de la ciutat i començarà des de l'Institut Gili i Gaya les 17.30 h, pels que la facin caminant, i a les 18.00 hores pels runners.

El recorregut es pot fer complet o només una part: 17 km Gili i Gaya (18.00 hores); 11,30 km Punt Zenkiu Onze de Setembre (18.25 hores), 9,40 km Punt Ekke, rotonda del Passeig de l'Onze de Setembre amb N-II (18.45 hores); 8,60 km Punt Royal Plaça Europa (18.55 hores); 6 km Punt Trèvol Av. Tortosa/Llotja (19.10 hores); o 1,90 km Punt Zona Alta Plaça Ricard Vinyes (19.45 hores). Els horaris són aproximats i s'aconsella estar 15 minuts abans als punts. El marcatge es farà amb GPS resseguint el circuit.

Els diners de les inscripcions de la cursa s'afegiran als recaptats en la Caragolada Solidària

La Trotacaragol 2019 compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, el Consorci del Turó de la Seu Vella i Turisme de Lleida; a més de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i l'Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida (ACRBLL). Els diners de les inscripcions (5 euros per inscripció) de la cursa s'afegiran als recaptats en la Caragolada Solidària que tindrà lloc al finalitzar la cursa. Es pot col·laborar des de la "fila 0", amb donatius al compte corrent: ES86 0081 0091 5100 0200 0607

Caragolada Solidària per la Fundació Aspros

En acabar la TrotaCaragol, al voltant de les 20.30 hores, al Pont Llevadís de la Seu Vella, la Fecoll i Caixabank faran una Caragolada Solidària, en benefici de la Fundació Aspros. Aquesta serà la tercera Caragolada Solidària d'aquest 2019. El tast de caragols serà a 3 euros i estarà amenitzat pel grup Xavi Boira &Machín i uns músics de postín. La recaptació es destinarà a la millora de l'aprenentatge i el desenvolupament de les persones amb discapacitat finançant l'aula de psicoestimulació de la residència La Coma de Sudanell.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari