Catalunya Diari

La Fecoll prorroga l'exposició del col·lectiu Amics de la Foto de Lleida

Aniran adaptant i allargant les activitats en funció de l'evolució de la pandèmia

La Fecoll de Lleida ha anunciat la seva decisió de prorrogar durant tot el mes de febrer l'exposició del  col·lectiu Amis de la Foto de Lleida, per facilitar d'aquesta forma que puguin visitar-la més gent. Aquesta decisió s'ha pres a causa de les restriccions horàries d'obertura dels serveis comuns a causa de la pandèmia de la covid-19.

D'aquesta forma, esperen que cada dia siguin més les persones que puguin apropar-se fins a la seu i apreciar aquesta exposició. Paral·lelament, han explicat que durant  la resta de l'any continuaran programant exposicions que les aniran adaptant i allargant en funció de l'evolució de la pandèmia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un permanent suport a la cultura i els artistes de la demarcació de Lleida

Amb aquesta nova exposició, des de la Fecoll volen seguir actius i donant suport al sector de la cultura en la mesura del possible. Cal recordar que durant el 2020 no es va poder celebrar l'Aplec del Caragol, això no obstant, la seva tasca cultural a la ciutat de Lleida no s'ha aturat i han seguit organitzant exposicions i mantenint patrocinadors necessaris per a projectar aquesta festa tan lleidatana malgrat la situació de pandèmia actual.


Comentaris

envia el comentari