Catalunya Diari

La Fecoll signa un conveni de col·laboració amb Mercolleida

Les assemblees de la Fecoll se celebraran enguany a la llotja agropecuària lleidatana

Imatge de la signatura del conveni
Imatge de la signatura del conveni | LleidaDiari.cat

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i Mercolleida han signat un conveni de col·laboració pel qual les assemblees de la Fecoll se celebraran enguany al saló d'actes de la llotja agropecuària lleidatana. L'acord, signat pel president de la Fecoll, Ferran Perdrix i el conseller delegat de Mercolledia, Francesc Ollé; converteix la llotja lleidatana en Nou Amic de l'Aplec.

Amb aquesta col·laboració, la Fecoll pretén que «les colles coneguin nous espais multiús de la ciutat», va comentar Perdrix durant la signatura. D'altra banda, i segons va explicar Ollé, per Mercolleida el conveni «és una fórmula per col·laborar amb entitats de l'àmbit social i cultural de Lleida i obrir-se així a la ciutadania».

Així doncs, les quatre assemblees a celebrar aquest 2019, tant les preparatòries de l'Aplec com la que té lloc un cop finalitzada la festa gastronòmica, es faran al saló d'actes de l'edifici de Mercolleida a Pardinyes. Precisament, la primera d'aquestes convocatòries és aquest dimarts, 19 de març, a les 20.00 hores.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Hyundai és el nou patrocinador oficial de l’Aplec del Caragol de Lleida

El president de la Fecoll, Ferran Perdrix, i el gerent de Control Motor Serveis Automobilístics -Concessionari Hyundai a Lleida, Octavi Pérez; van signar la setmana passada un conveni pel qual la concessionària lleidatana de la marca automobilística sud-coreana es converteix en nou patrocinador de l'Aplec del Caragol de Lleida. 

Perdrix ha volgut destacar que «gràcies al suport de Hyundai Lleida, la Fecoll pot consolidar moltes de les activitats programades per aquest 2019, quarantè aniversari de la festa». «Accions molt diverses», ha destacat el president de la Fecoll, «que van des de la promoció exterior de l'Aplec, fins a les caragolades solidàries; passant per totes les activitats previstes al voltant de la festa gastronòmica i, també altres accions que es realitzen per dinamitzar el Centre Històric de la ciutat».

D'altra banda, Octavi Pérez ha mostrat la satisfacció de Hyundai per poder col·laborar amb la Fecoll i, d'aquesta manera «contribuir a fer que la festa gastronòmica més multitudinària de la ciutat continuï exercint d'ambaixadora de Lleida arreu». «Hyundai, ha dit Pérez, aposta així per la gastronomia local i la cultura popular». Mitjançant aquest acord els vehicles de Hyundai Lleida estaran presents en els actes que organitza la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida durant tot l'any.


Comentaris

envia el comentari