Catalunya Diari

El Festival Dansàneu canvia de dates arran de la pandèmia de la Covid-19

El festival de dansa, música i patrimoni que organitza el Consell Cultural de les Valls d'Àneu celebrarà la seva 29a edició del 23 al 30 d’agost

El Petit de Cal Eril, un dels grups reubicats en la nova programació del Dansàneu
El Festival Dansàneu canvia de dates arran de la pandèmia de la Covid-19 | Marc Cuscó

Després de setmanes amb moltes incerteses, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu, organitzador del Festival Dansàneu, ha decidit, d'acord amb el territori i amb els agents que donen suport al festival, mantenir la celebració de la 29a edició del festival aquest estiu, al Pirineu.

No obstant això, el context derivat de la crisi sanitària actual obliga a modificar-ne les dates previstes i és per aquest motiu que el festival tindrà lloc finalment del 23 al 30 d'agost de 2020 i no com estava previst inicialment, del 30 de juny al 5 de juliol.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Adapten en aquests moments l'edició d'enguany a les mesures sanitàries

Amb cura i amb molta prudència, l'equip del Dansàneu adapta en aquests moments l'edició d'enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones i treballa per poder presentar la programació d'aquest 2020 abans de Sant Joan, amb el convenciment que el 29è Dansàneu oferirà un seguit de propostes úniques i singularitzades amb l'objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic d'Àneu.

Els responsables del festival afirmen que «Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l'esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes». Dansa, música i patrimoni vertebren, per tant, una nova edició del festival de Cultures del Pirineu que ultima els canvis de programa derivats d'aquest ajornament.

Sobre la venda d'entrades

DEVOLUCIÓ:

  

VENDA:

  

-El Petit de Cal Eril & Montse Selma (Música i dansa): al recinte firal d'Esterri d'Àneu, el dijous 27 d'agost a les 23 h

  

  


Comentaris

envia el comentari